12 étel-ital, ami segíti a fogyást - ingyenes segédlet

A „12 étel-ital, ami segíti a fogyást ” ingyenes útmutatóból megtudhatod, milyen ételek és italok fogyasztása tudja támogatni a folyamatos karcsúsodást!

Legyél jól informált, és válassz olyan ételeket és italokat, amik az egészséged mellett a kilók olvadását is segítik!

Jönnek a kilók és nagyon ragaszkodnak? …

… sok mindent próbáltál már és még több mindent hallottál már minden féle csodaszerekről, amik leolvasztják rólad a felesleges kilókat?!

A rossz hírem, hogy csodaszerek nincsennek. Viszont tényleg vannak olyan élelmiszerek, amik ilyen-olyan élettani hatásuk révén tényleg tudnak segíteni abban, hogy visszanyerd az egészséges súlyod. No, nem holnapra!  De konzekvensen használva őket, napról napra támogatnak téged ebben a folyamatban.

Hiba koplaltam 3 hétig?!

Hiába edzek napi 40 percet?!

Már megint nem sikerül?!

Ez a farmer már megint összement!

Ismerős gondolatok?

Töltsd le most a „12 étel-ital, ami segíti a fogyást” útmutatót, hogy lassan, de biztosan búcsút inthess a plussz kilóknak!

Elég a gyötrődésből!

Megbízható információ birtokában felelős döntés akarsz hozni!

Nem kell sanyargatnod magad vagy napokig koplalnod, nem kell fölöslegesen kockáztatnod, hogy elcsigázottan újból feladod.

Képzeld el, hogy van egy titkos fegyvered a lassú, ám biztos fogyásodhoz. Az életünk tele van kihívásokkal, egyszerűsítsünk, ahol csak tudunk!

Ha csodaszerek nem is, de valóban léteznek olyan ételek és italok, amik tudományosan bizonyított hatásosak a fogyás támogatásában.

Szeretnéd megtudni, hogy mik azok a csodás ételek és italok, amelyek segítenek elérni a céljaidat?

Ne aggódj, segítek neked! Ebben az útmutatóban bemutatom neked a 12 legfontosabb és tudományosan bizonyítottan hatásos ételt és italt, amelyek segítségével könnyedén elérheted a lassú, ám biztos fogyást.

Borsos Beáta

Ki vagyok én

Borsos Beáta Táplálkozástudományi szakértő és anya vagyok.

A Semmelweis egyetem táplálkozástudományi mesterképzését végeztem, anyaként pedig a gyakorlatban is alkalmazom a tudásom, minden egyes nap.

A rengeteg divatdiéta és fogyókúrás csodabogyó mellett is örök téma a fogyás – sajnos. Pedig nem kellene, hogy az legyen. Az egészséges testsúly elérése és megtartása nem szabadna, hogy kúra szerű fellángolás legyen. Legyen az a mindennapjaink része. De ez csak úgy lehetséges, ha nem sanyargatjuk magunk.

Egészséges táplálkozással és a tudományos kutatások legújabb eredményét is segítségül hívva a karcsúsodást (és nem fogyasztó kúrák) a mindennapi életünk része lehet.

Remélem ez az útmutató hasznos segítség lesz számodra is!

Mi is ez az útmutató?

12 étel és ital

rövid bemutatása, egy kis ösztönzéssel, hogy ne csak a képeken nézegesd őket, de a tányérodon is találkozzatok

tudományosan bizonyítottan

támogatja a fogyást, megfelelően és rendszeresen alkalmazva mérhető súlycsökkenés várható ezekétől az ételektől és italoktól

nincs csodaszer

csak a kitartó munka gyümölcse – nincsenek csodaszerek, de van segítség, amivel érdemes élni, minden egyes nap, minden egyes étkezésnél

Töltsd le most az ingyenes útmutatót!

Légy Te is biztos abban, hogy a minden étkezésnél tehetsz valamit a karcsú és egészséges alakodért!

© All Rights Reserved.