Dolgozzunk együtt!

Legyen végre Magyarországon is trendi egészségesen étkezni!

Ha eleged van a tanácstalanságból és a csalódásokból …

és hiszel benne, hogy tényleg Te tehetsz legtöbbet az egészséged megőrzéséért!

Vedd kezedbe az irányítást és a fakanalat!

Eleged van már abból, hogy …

 • csak gyűlnek rajtad a kilók, akármit csinálsz is!
 • magas a koleszterinszinted, de nem nyugatot meg az orvos azzal, hogy elég csak néha-néha ránézni,
 • akár hova fordulsz más-más, akár egymásnak ellentmondó tanácsot kapsz!
 • mondvacsinált tanácsokat kapsz, és nem tudod mi valós tényeken alapuló ezek közül!
 • idén is csak három hétig tartott az „Mostantól odafigyelek mit eszek!” újévi fogadalom!
 • akármilyen kemény, drága pénzen megvett diétát csináltál végig max a pénzedet adtad le!
 • rohanás az életed és eszel, ami van, utána meg szenvedsz a következményektől – plusz kilók, rossz közérzet!
 • unod a már ismert klisé szerű javaslatokat, amik nem illeszthetők be a Te hétköznapjaidba!

Olyan megoldást keresel, ami pont neked, pont a mostani helyzetedben, akár már ma alkalmazható?

Ha valóban személyre szabott, tartós, valóban fenntartható és egészséges megoldásokat akarsz az étkezésedben, amit a rohanó hétköznapokban is tudsz alkalmazni, akkor olvass tovább és nézd meg hogyan tudlak téged ebben támogatni!

Táplálkozási tanácsadási csomagok

Egyenre szabott tanácsadás (2 alkalmas)

90 perces első konzultáció – Az első alkalommal közösen átnézzük az előzetesen kiküldött és kitöltve visszaküldött állapotfelmérési kérdőívet, leegyeztetjük a céljaidat, étkezési szokásaidat, életmódod és napi rutinod, valamint kitérünk a lehetőségeidre és nehézségeidre.

55 perces második konzultáció – A második találkozó során átbeszéljük az előző alkalom óta tapasztalt előrehaladásokat és nehézségeket. Ezek tapasztalata alapján igazítunk a terveken.

A tanácsadás formája online konzultáció. 

Amit még kapsz a konzultációhoz:

 • Az egészséges táplálkozás fenntartásához, mit sok minden máshoz is, folyamatos motivációra van szükség, ezért a konzultációk során erre és más fontos tényezőkre is kitérünk és megoldásokat fogalmazunk meg ezekre.
 • Minden alkalom után írásos összefoglalót kapsz az elhangzott javaslatokról és vállalásaidról, feladataidról (e-mailben elküldve).
 • Mindezek mellé egy 2 alkalmas e-mailes konzultációs lehetőség is társul, a feltett kérdéseidre írásban vagy a soron következő konzultáció alkalmával szóban válaszolok.

50 000 Ft

Mentoring program (4 alkalmas)

90 perces első konzultáció – Az első alkalommal közösen átnézzük az előzetesen kiküldött és kitöltve visszaküldött állapotfelmérési kérdőívet, leegyeztetjük a céljaidat, étkezési szokásaidat, életmódod és napi rutinod, valamint kitérünk a lehetőségeidre és nehézségeidre.

3 x 55 perces további találkozók során átbeszéljük az előző alkalom óta tapasztalt előrehaladásokat és nehézségeket. Ezek tapasztalata alapján igazítunk a terveken.

A tanácsadás formája online konzultáció. 

Amit még kapsz a konzultációhoz:

 • Az egészséges táplálkozás fenntartásához, mit sok minden máshoz is, folyamatos motivációra van szükség, ezért a konzultációk során erre és más fontos tényezőkre is kitérünk és megoldásokat fogalmazunk meg ezekre.
 • Minden alkalom után írásos összefoglalót kapsz az elhangzott javaslatokról és vállalásaidról, feladataidról (e-mailben elküldve).
 • Mindezek mellé egy 4 alkalmas e-mailes konzultációs lehetőség is társul, a feltett kérdéseidre írásban vagy a soron következő konzultáció alkalmával szóban válaszolok.
 • igény esetén személyre szabott 4 napos étrend, elkészítési útmutatóval.

75 000 Ft

Miért ezt a programot érdemes választanod

Biztos te is próbáltál már ilyen vagy olyan diétákat vagy fogyókúrák. Kisebb nagyobb sikerrel. Rosszabb esetben azzal a kudarc élménnyel, hogy „Na ezt se tudtam végigcsinálni!”.

Ezek a diéták hosszú távon nem fenntarthatók. De ez nem a Te hibád!

Ezek a divat diéták nem veszik figyelembe, hogy ezeket a módszereket a hétköznapokban kell alkalmazni. Akkor amikor munka van, amikor beteg gyerek, amikor ledöglik az autónak, amikor összecsapnak a hullámok a fejünk felett.

Olyan megoldások kellenek, amit ezeken a napokon is alkalmazni tudunk. Amik jóleső érzést adnak, hogy ma is tettünk valamit a saját és családunk egészségéért.

Hogy ne általános javaslatokat kapj, hanem tényleg olyanokat, amikkel azonosulni tudsz és be is építed a mindennapjaidba, először jól előkészítjük a terepet. Első lépésként alaposan felmérjük a jelenlegi helyzet. Majd …

Bemutatom az egészséges táplálkozás legfontosabb elemeit, beleértve nyersanyag választást és az ételkészítési módszereket is.

Segítek felismerni, hogy melyik étek/összetevő jó és mit érdemes elkerülni és miért.

Segítek azonosítani, hogy mik azok a tényezők, amik hátráltatnak a célod megvalósításában és közösen megnézzük hogyan változtathatsz rajtuk!

Külső támaszként ott leszek melletted, hogy a nehezebb időszakokon túlsegítselek és folyamatos motivációt adjak!

Így már nem csak azt fogod tudni, hogy mit kell, hogy tegyél, de azt is HOGYAN!

Ha készen állsz a változásra ….

Borsos Beáta

Miért engem válassz …

Borsos Beáta Táplálkozástudományi szakértő vagyok.

Mindig is érdekelt az egészséges táplálkozás ezért elvégeztem a Semmelweis Orvostudományi egyetem táplálkozástudományi mesterképzését. Az egyetemen rengeteget tanultam a táplálkozásról, a tápanyagok fontosságáról és az ételkészítés technikáiról. De tudod, mi hiányzott a képzésből? Az emberekkel való kommunikáció és motiváció.  

A közös munka során nem csak azt beszéljük át mit nem ehetsz (ezeket már sokszor hallhattad). Átbeszéljük a motivációd, a céljaid és azt is, hogy eddig mi hátráltatott abban, hogy elérd a céljaid és persze arról is sokat beszélgetünk, hogy mit kell (t)enni azért, hogy ezeket elérd.

Megtaláljuk azokat a számodra alkalmazható megoldásokat, akikkel legtöbbet tehetsz az egészségedért és amiket hosszútávon is alkalmazni fogsz majd. A strukturált munkamódszeremmel és a friss tudományos információkra épülő szakmai támogatásommal biztosítom, hogy sikerre vigyük a közös munkát.

És mindezek mellett fontos, hogy tudd én is a te cipődben járok. Anyaként, dolgozó nőként ugyanolyan kihívásokkal néznek szembe ezen a területen, és átérzem a helyzeted.

Várom, hogy együtt dolgozhassunk az egészségedért és jólétedért!

Rólam mondták

“Már régóta szerettem volna táplálkozási tanácsadót felkeresni, mert már többször próbálkoztam életmód váltással kevés sikerrel. Azzal fordultam Beához, hogy segítsen megoldani, hogyan tudnék fogyni, úgyhogy laktóz, tojás intoleranciám van, de a családomnak is főzzek egyszerre. Nagyon élveztem a közös munkát, mert Bea nem szabvány mondatokat ismételte, hanem teljesen egyénre szabottan adott tanácsokat. Vagyis annál többet, egy teljeskörű szemléletet adott át, amitől más szemmel nézek az ételekre. Az alkalmak során mindig részletesen, szakmailag nagyon hitelesen elmagyarázta az összefüggéseket. Legjobban azért vagyok hálás, mert a sok csalódás után, hogy nem úgy sikerült a diéta ahogy szerettem volna, helyre tette a motivációmat is. Úgy érzem a mostani rendszert, ételeket hosszú távon fent fogom tudni tartani, mert a családomnak is tetszenek az új vacsorák. .”
Erna, 2 gyermekes családanya
“A legértékesebb felismerés, amit adott az, hogy nem fogynom kell, hanem életmódot váltani és ez magával fogja hozni a fogyást is. Több javaslatát megfogadtam, azóta tudatosan megtervezem a család heti étrendjét és figyelek arra, hogy minden nap mozogjak valamennyit legalább ebéd után. Ajánlom a beszélgetést vele, gyökeresen át fogja alakítani a gondolkodásmódod..”
Kovács Márta

BÓNUSZ AJÁNDÉK

SZINTFELMÉRŐ: Teszteld magad!

Minden jó tanácsadás és coaching is a szintfelméréssel kezdődik. Nem véletlen… Teszteld le magad, és tudd meg, hol tartasz! A tesztet a tanácsadás előtt és után is érdemes kitöltened, és látni fogod, mennyit fejlődtél!

ÉRTÉKE: 8500 Ft

Néhány fontos infó

A jelentkezési lapon add meg az adataidat. Ezek alapján felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot egy díjmentes online konzultációra. A konzultáción 15-20 percben átbeszéljük pontosan mire lenne szükséged a programban és én miben tudok segíteni Neked.

A két alkalmas Egyenre szabott tanácsadás ára 50 000 Ft, a 4 alkalmas Mentoring program ára 75 000 Ft. Minden további konzultációk díja 15.000Ft /alkalom.

A mentoring program esetén lehetőség van részletfizetésre (két részletben), ezt kérlek a jelentkezéskor előre jelezd!

A díjmentes konzultációt követően e-mailen megküldöm a díjbekérőt. Az utalás beérkezését követően küldöm az állapotfelmérő kérdőívet. Ez kitöltve küldd vissza nekem a borsosbea@borsosbeata.hu e-mail címre! A kérdőív kiértékelése után az e-mail címedre megküldöm a szabad konzultációs időpontokat, amik közül választhatsz.

A konzultációkat online (Teams-en,  GoogleMeets, Skype-on vagy Messenger videó híváson keresztül) tartjuk – amelyik neked szimpatikus. Az első helyzetfelmérő alkalom 90 perces, minden további konzultáció 55 perces. A konzultációk során házi feladatot is kaphatsz majd!

Mindenkinek közbejöhetnek dolgok, az előre egyeztetett időpont előtt 24 órával díjmentesen lemondhatod, átütemezheted az időpontot. 24 órán belüli lemondás esetén a konzultációs díj felszámításra kerül.

A 2 alkalmas mentoring esetén az első konzultációt követő 2 3 hónapon belül tudod felhasználni a második alkalmat.

A 4 alkalmas mentoring esetén az első konzultációt követő 3 hónapon belül tudod felhasználni az alkalmakat. 

A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.

A közös munkát követően az utolsó konzultáció után még 3 hónapon belül kihasználhatod a fennmaradt írásos kérdezési lehetőségeket.

Egyszerre maximum 5 egyéni ügyféllel dolgozom, így tudom garantálni a maximális figyelmet minden ügyfelemnek. A megüresedő helyekre lehet jelentkezni a várólistán.

Lépj szintet Te is az egészséges táplálkozásban

Ha bármi egyéb kérdésed felmerül, akkor írj nekem a borsosbea@borsosbeata.hu email címre!

© Minden jog fenntartva!