Rólam

Borsos Bea vagyok. Anya és okleveles táplálkozástudományi szakértő. Két szerep (a sok közül) ami sokszor, megnehezíti egymás életét.

Táplálkozási szakértő ide vagy oda, az én fejem is rendszeren fő, hogy mi a csudát főzzek?! Gyors legyen! Tápláló! Nekem is, a babámnak is! Legyen egyszerű, de mindenképp egészséges! Legyen tejmentes is! Ja, és esetleg finom is…

Borsos-Beáta

Anyaként azt látom, hogy a szoptató anyukák sorsukra vannak hagyva a táplálkozás terén. Nincs (vagy nagyon kevés) olyan hely van, ahova fordulhatnak a táplálkozással kapcsolatos kérdéseikkel és valódi szakértői választ kaphatnának. Nincs hova fordulni olyan kérdéseinkkel, mint:

Mennyit kell most egyek, hogy szoptatok? Ha sok husit eszek, akkor több lesz a fehérje a tejben?

Tehéntejet ihatok? Káposztát ehetek? Kávét ihatok?

Elég tápláló a tejem? Minden tápanyagot biztosítok a picinek?

Hogy találjak időt arra, hogy főzzek? Egyáltalán, mi a csudát főzzek?!

Ezek a kérdések bennem is ugyan úgy felmerülnek, mint benned! Ezért részletesen utánajárok a válaszoknak. Szakértőként számomra nagyon fontos, hogy valóban megbízható, tudományosan bizonyított válaszokat adhassak a kérdéseidre. Le a városi legendákkal!

Ha te is azon anyukák közé tartozol, akik hiteles válaszokat szeretnének, és akik a táplálkozásuk révén oda szeretnének figyelni SAJÁT és ezen keresztül a GYERMEKÜK és családjuk egészségére is, jó helyen jársz!

 

Képzettségem:

Okleveles táplálkozástudományi szakember MSc. –  Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar