Eleged van már abból, hogy …​

 • csak gyűlnek rajtad a kilók, akármit csinálsz is;
 • akármilyen kemény fogyókúrát csináltál végig nem volt tartós az eredmény;
 • a 2 hetes személyre szabott étrend után tanácstalan vagy merre tovább;
 • a nagy információ dömpingben elvesztél, hogy akkor most mi is a tuti módszer;
 • a csodát ígérő villámdiéták csak a reklámokban működnek;
 • az általános javaslatok nem illeszthetők be a Te hétköznapjaidba.
Egészséges karcsúsodás - farmer méret

Olyan megoldást keresel, ami pont neked, pont a mostani helyzetedben, akár már ma alkalmazható?

Ha valóban személyre szabott, valóban fenntartható és egészséges megoldást szeretnél, akkor olvass tovább és nézd meg hogyan tudlak téged ebben támogatni!

Egészséges karcsúsodás - tanácsadási csomagok

ELSŐ LÉPÉSEK

2 alkalmas csomag

90 perces első konzultáció – Az első alkalommal közösen átbeszéljük az előzetes állapotfelmérési kérdőívet, az étkezési szokásaidat és leegyeztetjük a céljaidat.

Egy 55 perces második konzultációk – Ezeken átbeszéljük az életmódod és napi rutinod, valamint kitérünk a lehetőségeidre és nehézségeidre is.

Átbeszéljük az előző alkalom óta tapasztalt előrehaladásokat és nehézségeket. Ezek tapasztalata alapján igazítunk a terveken.

A fogyáshoz és az egészséges táplálkozás fenntartásához, mit sok minden máshoz is, folyamatos motivációra van szükség, ezért a konzultációk során erre és más fontos tényezőkre is kitérünk és megoldásokat fogalmazunk meg ezekre.

A tanácsadás formája online konzultáció.

A tanácsadási program időtartama kb. 1 hónap.

Amit még kapsz a konzultációhoz:

 • Minden alkalom után írásos összefoglalót kapsz az elhangzott javaslatokról és vállalásaidról, feladataidról (e-mailben elküldve).
 • Az egyes alkalmak során házi feladatokat kapsz, amiket a gyakorlatban kell majd alkalmazz.
 • Mindezek mellé egy 2 alkalmas e-mailes konzultációs lehetőség is társul, a feltett kérdéseidre írásban vagy a soron következő konzultáció alkalmával szóban válaszolok.

35 000 Ft

VÉGIG AZ ÚTON

4 alkalmas csomag

90 perces első konzultáció – Az első alkalommal közösen átbeszéljük az előzetes állapotfelmérési kérdőívet, az étkezési szokásaidat és leegyeztetjük a céljaidat.

3 x 55 perces további konzultációk – Ezeken átbeszéljük az életmódod és napi rutinod, valamint kitérünk a lehetőségeidre és nehézségeidre is.

Átbeszéljük az előző alkalom óta tapasztalt előrehaladásokat és nehézségeket. Ezek tapasztalata alapján igazítunk a terveken.

A fogyáshoz és az egészséges táplálkozás fenntartásához, mit sok minden máshoz is, folyamatos motivációra van szükség, ezért a konzultációk során erre és más fontos tényezőkre is kitérünk és megoldásokat fogalmazunk meg ezekre.

A tanácsadás formája online konzultáció.

A tanácsadási program időtartama kb. 3 hónap.

Amit még kapsz a konzultációhoz:

 • Minden alkalom után írásos összefoglalót kapsz az elhangzott javaslatokról és vállalásaidról, feladataidról (e-mailben elküldve).
 • Az egyes alkalmak során házi feladatokat kapsz, amiket a gyakorlatban kell majd alkalmazz.
 • Mindezek mellé egy 4 alkalmas e-mailes konzultációs lehetőség is társul, a feltett kérdéseidre írásban vagy a soron következő konzultáció alkalmával szóban válaszolok.

60 000 Ft

Miben más ez a program?!

Biztos te is próbáltál már ilyen vagy olyan diétákat vagy fogyókúrák.

Kisebb nagyobb sikerrel. Rosszabb esetben azzal a kudarc élménnyel, hogy „Na, ezt se tudtam végigcsinálni!”.

Ezek a diéták hosszú távon nem fenntarthatók.

De ez nem a Te hibád!

Az Egészséges karcsúsodás – tanácsadási program ezekkel szemben ...

Egészség fókuszú

megközelítés - a fogyást, az egészség megőrzése vagy akár javításával érjük el!

Tudományosan igazolt

tényekre épül - tudományos vizsgálatok által bizonyított hatékonyságú módszereket alkalmazunk.

Kognitív viselkedési

mintákat is figyelembe veszi – foglalkozunk a motivációval, valamint a külső (támogató és hátráltató) tényezőkkel is.

Egyéni igényekhez

és körülményekhez igazodik – a te mindennapjaid rutinjába építhető gyakorlatokra épül, figyelembe véve a Te igényeidet és lehetőségeidet.

Fenntartható

Hosszú távon fenntartható gyakorlatias megoldásokra épít – fokozatosság elve alapján kis lépésekkel indulva, olyan rutinokat építünk ki, amelyek hosszabb távon biztosítják az elért súly fenntarthatóságát.

Egyéni szinthez

alkalmazkodik – a jelenlegi tudásod és változtatási hajlandóságodra szabott lépésekkel haladunk.

Így már nem csak azt fogod tudni, hogy mit kell, hogy tegyél, de azt is HOGYAN!

Ha készen állsz a változásra ….

Borsos Beáta

Miért engem válassz …

Borsos Beáta Táplálkozástudományi szakértő vagyok.

Mindig is érdekelt az egészséges táplálkozás ezért elvégeztem a Semmelweis Orvostudományi egyetem táplálkozástudományi mesterképzését. Az egyetemen rengeteget tanultam a táplálkozásról, a tápanyagok fontosságáról és az ételkészítés technikáiról. De tudod, mi hiányzott a képzésből? Az emberekkel való kommunikáció és motiváció.  

A közös munka során nem csak azt beszéljük át mit nem ehetsz (ezeket már sokszor hallhattad). Átbeszéljük a motivációd, a céljaid és azt is, hogy eddig mi hátráltatott abban, hogy elérd a céljaid és persze arról is sokat beszélgetünk, hogy mit kell (t)enni azért, hogy ezeket elérd.

Megtaláljuk azokat a számodra alkalmazható megoldásokat, akikkel legtöbbet tehetsz az egészségedért és amiket hosszútávon is alkalmazni fogsz majd. A strukturált munkamódszeremmel és a friss tudományos információkra épülő szakmai támogatásommal biztosítom, hogy sikerre vigyük a közös munkát.

Hiszem, hogy az egészséges alakunk elérése nem kell, hogy egy gyötrelmes út legyen. Az az egészséges táplálkozással is elérhető és megtartható, a nélkül, hogy koplalni kellene.

Így a fogyás az egészség megőrzése és akár javítása mellett érhető el; és mivel koplalni sem kell a módszer hosszútávon is fenntartható.

Várom, hogy együtt dolgozhassunk az egészségedért és jólétedért!

Visszajelzések a közös munkákról

“Már régóta szerettem volna táplálkozási tanácsadót felkeresni, mert már többször próbálkoztam életmód váltással kevés sikerrel. Azzal fordultam Beához, hogy segítsen megoldani, hogyan tudnék fogyni, úgyhogy laktóz, tojás intoleranciám van, de a családomnak is főzzek egyszerre. Nagyon élveztem a közös munkát, mert Bea nem szabvány mondatokat ismételte, hanem teljesen egyénre szabottan adott tanácsokat. Vagyis annál többet, egy teljeskörű szemléletet adott át, amitől más szemmel nézek az ételekre. Az alkalmak során mindig részletesen, szakmailag nagyon hitelesen elmagyarázta az összefüggéseket. Legjobban azért vagyok hálás, mert a sok csalódás után, hogy nem úgy sikerült a diéta ahogy szerettem volna, helyre tette a motivációmat is. Úgy érzem a mostani rendszert, ételeket hosszú távon fent fogom tudni tartani, mert a családomnak is tetszenek az új vacsorák. .”
Erna, 2 gyermekes családanya
“A legértékesebb felismerés, amit adott az, hogy nem fogynom kell, hanem életmódot váltani és ez magával fogja hozni a fogyást is. Több javaslatát megfogadtam, azóta tudatosan megtervezem a család heti étrendjét és figyelek arra, hogy minden nap mozogjak valamennyit legalább ebéd után. Ajánlom a beszélgetést vele, gyökeresen át fogja alakítani a gondolkodásmódod..”
Kovács Márta

Néhány fontos infó

A jelentkezési lapon add meg az adataidat. Ezek alapján felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot egy díjmentes online konzultációra. A konzultáción 15-20 percben átbeszéljük pontosan mire lenne szükséged a programban és én miben tudok segíteni Neked.

A 2 alkalmas „ELSŐ LÉPÉSEK” csomag ára 35 000 Ft, a 4 alkalmas „VÉGIG AZ ÚTON” csomag ára 60 000 Ft. Minden további konzultációk díja 14.000Ft /alkalom.

A 4 alkalmas csomag esetén lehetőség van részletfizetésre, ezt kérlek a jelentkezéskor előre jelezd!

A díjmentes konzultációt követően e-mailen megküldöm a díjbekérőt. Az utalás beérkezését követően küldöm az állapotfelmérő kérdőívet. A kérdőív kiértékelése után az e-mail címedre megküldöm a szabad konzultációs időpontokat, amik közül választhatsz.

A konzultációkat online (Teams-en, Skype-on vagy Google Meets-en videó híváson keresztül) tartjuk – amelyik neked szimpatikus. Az első helyzetfelmérő alkalom 90 perces, minden további konzultáció 55 perces. A konzultációk során házi feladatot is kaphatsz majd!

Mindenkinek közbejöhetnek dolgok, az előre egyeztetett időpont előtt 24 órával díjmentesen lemondhatod, átütemezheted az időpontot. 24 órán belüli lemondás esetén a konzultációs díj felszámításra kerül.

A 2 alkalmas csomag esetén az első konzultációt követő 2 hónapon belül tudod felhasználni a második alkalmat.

A 4 alkalmas csomag esetén az első konzultációt követő 3 hónapon belül tudod felhasználni az alkalmakat. 

A közös munkát követően az utolsó konzultáció után még 3 hónapon belül kihasználhatod a fennmaradt írásos kérdezési lehetőségeket.

Egyszerre maximum 5 egyéni ügyféllel dolgozom, így tudom garantálni a maximális figyelmet minden ügyfelemnek. A megüresedő helyekre lehet jelentkezni a várólistán.

Ha bármi egyéb kérdésed van, akkor írj nekem a borsosbea@borsosbeata.hu email címre!

Ha készen állsz a változásra ...

 

© Minden jog fenntartva!